Diana Kalfs

Diana Kalfs

Al 20 jaar met Reiki bezig. Het heeft mij zoveel positieve dingen gebracht. Als eerste voor mijzelf. Durf eindelijk te leren en dingen te accepteren. Ook mijn gezin en directe omgeving hebben er profijt van. Mijn kinderen hebben vroeger veel gebruik gemaakt van mijn “handen”. Voetmassage voor mijn zoon, oorpijn bij mijn dochter. Ook als ik zelf wat vermoeid was of even een relaxmoment wilde hielp Reiki mij weer verder. Inmiddels heb ik ook Reiki 2 gedaan en dat gaf mij nog meer verdieping.

Vorig jaar bij Kitty een uitgebreide behandeling gedaan om mijzelf weer een helemaal up to date te maken. Er zit altijd wel iets waar ik aan kan werken. Ook een zeer verassende regressie sessie bij Kitty gedaan. Wat heerlijk om zaken te kunnen opruimen en weer te kunnen focussen op positieve zaken. Nu ga ik nog om de 8 weken voor een “APK-je” naar Kitty. Een ander gaat naar de schoonheidspecialist, ik maak me schoon van binnen!

Zo kan ik nog wel een A4 vol schrijven wat energetische energie met je kan doen. Ervaar het zelf! Voor iedereen pakt het anders uit. Mijn man en dochter hebben onlangs Reiki 1 bij Kitty gedaan. Zelf zie ik bij hen dat al vele zaken een positieve wending krijgen.