KRACHTIG WEEKEND DE KERSTEDITIE

Op 17, 18 en 19 december a.s. organiseert Energetische Praktijk Kitty het Krachtig Weekend de Kersteditie. In de tot sfeervolle kerstkerk omgetoverde St. Bonifatiuskerk ervaar je de gezelligheid, warmte en geborgenheid die het kerstgevoel zo typeren.
Beleef een mystiek kerstgevoel door de krachtige combinatie van de sfeervolle kerstsfeer op deze bijzondere locatie en de workshops van het Krachtig Weekend. Daarnaast kun je genieten van alles wat jou in een magische kerststemming brengt zoals energie gevende maaltijden in kerstsfeer, glühwein en warme chocolademelk.

Wensen en doelen
De maand december is voor veel mensen een drukke tijd. Een periode van feestdagen, borrels en tradities. Maar december is ook een goede maand om dingen los te laten die je niet meer nodig hebt zodat er weer ruimte ontstaat voor jouw wensen en doelen.
Tijdens deze periode zijn de sluiers met het universum dunner, waardoor je makkelijker kunt luisteren naar je intuïtie. Het is een goede periode voor reflectie, het afronden van oude processen en om nieuwe voornemens te maken.

Stilstaan bij jezelf
Juist daarom is het zo belangrijk om tijdens deze periode even stil te staan bij jezelf.
Wat wil en mag jij loslaten? Welke wensen en doelen heb jij voor 2022? En hoe kan je deze verwezenlijken? Hoe kun jij goed voor jezelf gaan zorgen? En niet te vergeten, welke successen ga jij vieren?

Het Krachtig Weekend de Kersteditie is een weekend met inspirerende, afwisselende en ontspannende workshops waarin je weer in verbinding komt met jezelf en je gevoel. Je krijgt ruimte om daar met compassie naar te kijken. Je zult ontdekken dat de liefde voor jezelf de belangrijkste kracht is om jezelf gezond en gelukkig te voelen.
Je leert je eigen beste vriend te worden, jezelf te accepteren met al je kwetsbaarheid, vriendelijker te zijn voor jezelf, zelfvertrouwen te ontwikkelen en aandacht te hebben voor je eigen grenzen.

In dit weekend laat je los wat je in 2022 niet meer nodig hebt. Jouw wensen en doelen voor 2022 zijn duidelijk en je weet hoe je deze kunt verwezenlijken. Je weet hoe je kunt luisteren naar, en leven vanuit je intuïtie. En, jouw successen van 2021 zijn gevierd.

Data

2021

17 t/m 19 december

Aantal personen

Doorgang bij 8 personen
en maximaal 12 personen