Er staan weer KRACHTIGE weekenden op de planning

Kracht in jezelf – Reading en Rust – Aandacht voor jezelf en de Ander – Compassie en Coaching – Healing en Humor – Tijd om te genieten – Intuïtie en Inspiratie – Gezelligheid en een Goed Gesprek

‘Van jezelf houden vormt een belangrijke basis om je gezond en gelukkig te voelen. En is belangrijk voor een Krachtig contact met anderen.’

In deze huidige tijd groeit de behoefte aan ontspanning en rust. In het dagelijks leven ben je druk. Je stelt hoge eisen aan jezelf. En je bent hard naar jezelf als het even tegenzit of als je een foutje maakt. Je hebt aandacht voor alles en iedereen behalve voor jezelf. Je verlangt naar een moment van rust voor jezelf.

Het Krachtig Weekend is een weekend met inspirerende, afwisselende en ontspannende workshops waarin je weer in verbinding komt met jezelf en je gevoel. Je krijgt ruimte om daar met compassie naar te kijken.

Je zult ontdekken dat de liefde voor jezelf de belangrijkste Kracht is om jezelf gezond en gelukkig te voelen.

Je leert je eigen beste vriend te worden, jezelf te accepteren met al je kwetsbaarheid, vriendelijker te zijn voor jezelf, zelfvertrouwen te ontwikkelen en aandacht te hebben voor je eigen grenzen.

En vanuit de verbinding met jezelf kun je de ander weer Krachtig tegemoet treden.

Thuiskomen bij jezelf gaat gepaard met momenten van stil worden. Daarom zijn stiltemomenten ook één van de ingrediënten van het weekend.

Naast de workshops is er tijd om te wandelen, een goed boek te lezen, een goed gesprek, of gewoon even niets.

Je kunt er ook voor kiezen om te genieten van een (optionele) energetische behandeling, energetische massage, reading, en/of coaching.

Het Krachtig Weekend is een compleet weekend om weer helemaal bij jezelf en bij je gevoel te komen!

Data

2021

24 t/m 26 september
22 t/m 24 oktober

Aantal personen

Doorgang bij 8 personen
en maximaal 12 personen