KRACHTIG WEEKEND

Op 20, 21 en 22 mei en op 23, 24 en 25 september a.s. organiseert Energetische Praktijk Kitty weer een Krachtig Weekend. In de sfeervolle St. Bonifatiuskerk in Horssen ervaar je rust, warmte en geborgenheid zodat je kunt opladen en inspiratie kunt opdoen. Ontdek hoe je de regie over jouw energie krijgt door de combinatie van deze bijzondere locatie en de workshops van het Krachtig Weekend.

Stilstaan bij jezelf
In deze huidige tijd is het moeilijk om regie over onze energie te houden. We zijn altijd druk met van alles en leven doorgaans op de automatische piloot. We kijken nauwelijks nog naar wat er diep binnen écht in ons leeft en durven niet meer op onze intuïtie te vertrouwen.

Juist daarom is het zo belangrijk om even stil te staan bij jezelf.

Stilstaan bij jezelf door reflectie, het afronden van oude processen, het onderzoeken van jouw eigen energie en om te luisteren naar jouw intuïtie.

Jouw Kracht om je gezond en gelukkig te voelen
Wanneer je jouw eigen energie leert kennen en leert luisteren naar je intuïtie ontdek je jouw Kracht om je gezond en gelukkig te voelen. Ook krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en wensen. Je komt uit je hoofd en leert luisteren naar jouw innerlijke stem. Je gaat vertrouwen op je gevoel en ontdekt wie jij werkelijk bent. Hierdoor kan je jouw mindset veranderen en heb je regie over jouw energie.

Wat is intuïtie en hoe kan je het ontwikkelen? Wat wil en mag jij loslaten? Hoe kun jij goed voor jezelf gaan zorgen? Zelfcompassie en grenzen aangeven zijn hierbij belangrijk. Wat is jouw zielsmissie en hoe kun je bewust jouw eigen leven creëren? Deze onderwerpen dragen bij aan het leiden van het leven dat overeenkomt met je verlangens.

Een weekend vol inspiratie, tips en tools voor jou
Het Krachtig Weekend is een weekend met inspirerende, afwisselende en ontspannende workshops waarin je weer in verbinding komt met jezelf en je gevoel. Je krijgt ruimte om daar met compassie naar te kijken. Je zult ontdekken dat de liefde voor jezelf de belangrijkste Kracht is om jezelf gezond en gelukkig te voelen.

Je leert je eigen beste vriend te worden, jezelf te accepteren met al je kwetsbaarheid, vriendelijker te zijn voor jezelf, zelfvertrouwen te ontwikkelen en aandacht te hebben voor je eigen grenzen.

In dit weekend laat je los wat je niet meer nodig hebt. Jouw Zielsmissie is duidelijk en je weet hoe je deze kunt verwezenlijken. Je weet hoe je kunt luisteren naar, en leven vanuit je intuïtie. Je hebt de regie over jouw energie.

Data

2022

20 t/m 22 mei
23 t/m 25 september

Aantal personen

Doorgang bij 8 personen
en maximaal 12 personen